ervaringen

Hieronder vind je een aantal reviews van deelnemers aan een training. Hierdoor krijg je hopelijk een indruk van wat je kunt verwachten.

Roy:

Astrid begeleidt je met zorg en warme aandacht. Ze ziet jou en ook details ontgaan haar niet. Haar mindfulness training is verzorgd en goed opgezet. Het klopt gewoon helemaal. Ik kan me geen betere trainer voorstellen

Janine:

De mindfulness training van Astrid heeft mij geholpen om rustiger te worden en meer in het hier en nu te leven. Astrid heeft veel kennis, straalt veel rust uit, zij heeft altijd een luisterend oor. Ik voelde mezelf gelijk op mijn gemak bij haar. De acht weken vlogen voorbij ik heb alles als heel erg prettig ervaren.

Suzan:

Afgelopen periode heb ik de 8-weekse mindfulness training gevolgd bij Astrid. Astrid is een zeer professionele, betrokken, nuchtere en fijne trainer. Astrid is rustig en neemt de tijd voor iedereen en legt de oefeningen duidelijk uit. De hand-outs en online leeromgeving zijn een mooie en complete aanvulling op de training. Echt een aanrader!

André:

Na de site van Astrid voor de training mindfulness gezien en gelezen te hebben gaf dit gelijk een vertrouwd gevoel. Dit was ook juist. Astrid geeft op een zeer prettige en fijne manier de training. Duidelijk, rustig en betrokken.

Voor een jaar terug had ik deze training dit nooit gedaan. Blij dat ik nu de stap wel heb genomen. De stilte dag vond ik best wel lastig. Niet praten tijdens de lunch is best wel moeilijk en zeker als deze ook prima smaakt.

Mocht je twijfelen of de mindfulness training gegeven door Astrid wat voor je is, gewoon doen je krijgt er geen spijt van!

Marjolein:

Op een prachtige locatie in Zutphen, word je warm ontvangen door Astrid Willemsen. Astrid zorgt er gelijk voor dat je je helemaal op je gemak voelt en lekker ontspannen met je medecursisten aan de training begint.

Leven in het nu, mild zijn voor jezelf en leren wat oordelen met ons doet, is nog maar een tipje van de sluier van wat je allemaal kan verwachten in deze heerlijke training!

Je leert je lichaam echt kennen en ernaar luisteren. Doormiddel van meditaties, Yoga maar ook theorie over mindfulness, pas je steeds meer je levensstijl aan en leer je mindful te leven. Astrid heeft een ontzettend prettige stem. Met haar stem neemt ze je mee op ontdekkingsreis door je diepste binnenste zelf. Echt een dikke aanrader, deze mindfulness training!!!!

Evelien:

Ik heb me ingeschreven voor de training Mindfulness bij Astrid om de onrust in mijn lijf te verminderen en mijn slechte(re) slapen te verbeteren. De middagen van de training waren zo fijn met de meditaties, de oefeningen en de ontspannen manier waarop Astrid de theorie en oefeningen uitlegde, dat ik er echt naar uitkeek.

Bij de thuis-opdrachten vond ik het confronterend, maar ook een eye-opener, hoe weinig tijd ik eigenlijk voor mezelf neem....ik moest echt plannen....

Terugkijkend kan ik zeggen dat ik de training als zeer waardevol heb ervaren. Ik slaap beduidend beter, creëer meer ruimte voor mezelf en heb handvatten gekregen om anders met de onrust om te gaan en meer te genieten.
Hoe fijn is dat. Dankjewel Astrid!

Thea:

Waar was het gebleven? Mijn blijheid, mijn kracht, mijn vertrouwen in wat komt?
Ik wankelde en zocht naar kalmte en stabiliteit.

De cursus bij Astrid gaf me wat ik nodig had om weer ontspannen en flexibel in het dagelijks leven te staan. Astrid neemt je soepel mee in de oefeningen. Ze is alert, betrokken en gemotiveerd. De intake doet ze met zorgvuldige aandacht en dat houdt ze vast in de 8 weken. De stilte-dag smaakt naar meer 😉 Ik koester mijn herwonnen mildheid en inzichten.

De training wordt gegeven in een prettige groepsruimte, alles is goed verzorgd. De online-werkomgeving kun je als deelnemer blijven gebruiken, hoe fijn is dat?

Frank:

Afgelopen winter de training Mindfulness gevolgd bij Astrid Willemsen en dat is heel goed bevallen. De training helpt enorm om het zelf inzicht te vergroten, je ontdekt jezelf opnieuw en hoe het brein werkt en investeert in veel meer aandacht voor jezelf. Een echte aanrader als je niet lekker in je vel zit en wilt openstaan voor meer levensgeluk en  stabiliteit. Omgaan met stress en vervelende situaties en beter omgaan met wat zwaardere tijden zijn onderdelen van de training.

Astrid is een kalme en toegewijde docent, ze wil echt mensen helpen zonder commercieel gewin en toont oprechte interesse in de deelnemers. Ze beheerst de theorie en past haar zeer prettige rustgevende stem goed toe in de praktijk oefeningen, dit alles in de prettige rustige praktijkruimte. Daarnaast draagt zij zorg voor een omgeving waar je je veilig voelt en zij oprecht aandacht heeft voor de vragen die jou bezighouden.

Een echte aanrader dus en  bij twijfel zeker doen, ik profiteer er nog dagelijks van en kan daar jaren mee vooruit. Het vraagt wel de nodige inzet maar het is zeker de moeite waard. Het zou onderdeel van het onderwijs moeten worden voor een betere volksgezondheid zowel geestelijk als lichamelijk en een vriendelijker samenleving.

Anouk:

Afgelopen voorjaar heb ik bij Astrid de 8-weekse (online) mindfulness training gevolgd.

De cursus is opgebouwd aan de hand van verschillende thema's, die inzicht geven in je eigen denkpatronen en reacties (fysiek en mentaal) tijdens het dagelijks leven. Tijdens de lessen ga je hiermee aan de slag en krijg je de tools om hier thuis verder mee te oefenen. Iedere les is er gelegenheid om terug te kijken op het oefenmateriaal van de voorgaande week.

Ik vond de cursus, de opbouw van de cursus, het lesmateriaal en de online leeromgeving van hoge kwaliteit. Het is goed bruikbaar en goed toe te passen in het dagelijks leven.

Astrid heeft een hele prettige persoonlijkheid en creëert daarmee een veilige en gezellige omgeving tijdens de cursus. Ze heeft ook een hele fijne stem, waarmee ze je rustig door de meditaties leidt.

Ik heb de cursus een aantal maanden geleden afgesloten en ook nu pas ik nog heel regelmatig het geleerde toe in de praktijk. Het heeft mij echt wat gebracht, juist door de praktische en down to earth benadering van Astrid.

Twijfel je over het wel of niet volgen van een training, dan zou ik het absoluut doen. Ik denk dat je net als ik verrast gaat worden door de inzichten die je krijgt!